"Δεν συνωστιζόμαστε στις πλατείες": H νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη

H νέα καμπάνια της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για τον συνωστισμό στις πλατείες

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρουσιάζει τη νέα ενημερωτική καμπάνια "Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές" με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη.

Παρουσιάστηκε το Σάββατο το νέο τηλεοπτικό σποτ της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει, και όταν συνωστιζόμαστε.

Όπως τονίζεται στο μήνυμα, ειδικά ο συνωστισμός, όπου πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όπως οι πλατείες, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού. Η καμπάνια προτρέπει να τηρούμε τα μέτρα, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, ώστε να μείνουμε ασφαλείς σήμερα και αύριο. Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες, όπως αναφέρει.

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι: “Η διαμόρφωση της νέας μας καθημερινότητας είναι μία σταδιακή διαδικασία. Ίσως μας φαντάζει αργή, με δεδομένη την κόπωση των τελευταίων εβδομάδων, είναι όμως απαραίτητο να λειτουργήσουμε με σύνεση, με πειθαρχία, σταθμίζοντας και αξιολογώντας το κάθε μας βήμα. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει πολλά. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ανυπομονησία μας και την βιασύνη μας να τα θέσουν σε κίνδυνο. Παραμένουμε πειθαρχημένοι, παραμένουμε υπεύθυνοι, γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες. Μένουμε ασφαλείς, Βγαίνουμε νικητές.”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Νίκος Χαρδαλιάς, Covid-19
SHARE:

24Media Network