Η Άννα Κορακάκη για τον εμμονικό θαυμαστή: “Προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου”

Η Άννα Κορακάκη για τον εμμονικό θαυμαστή: “Προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου”
Άννα Κορακάκη Nick Paleologos / SOOC

Η Άννα Κορακάκη μίλησε για τον εμμονικό θαυμαστή της αποκαλύπτοντας πως παρακολουθούσε κάθε της κίνηση ενώ είχε προσπαθήσει να μπει στο διαμέρισμά της. Παραδέχτηκε ότι είχε γίνει ιδιαίτερα φοβική και δυσλειτουργική.

Εμμονή με την Άννα Κορακάκη είχε 34χρονος ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καβάλας ο οποίος την παρακολουθούσε επί πέντε χρόνια.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2021 είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της.

Το Κακουργιοδικείο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον τιμώρησε με συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, ενώ εκείνος αρνήθηκε ότι έβαλε τη φωτιά ωστόσο παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν στα όρια της παρενόχλησης.

Η Άννα Κορακάκη μίλησε στο “Tlive” για την παρενοχλητική του συμπεριφορά αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως είχε προσπαθήσει να εισβάλει και στο διαμέρισμά της.

Η διακεκριμένη αθλήτρια τόνισε πως ο άντρας παρακολουθούσε κάθε της κίνηση, είτε έβγαινε με φίλους της είτε γυρνώντας από την προπόνηση ενώ της έστελνε λουλούδια με κάθε ευκαιρία.

Συμπλήρωσε δε ότι είχε γίνει ιδιαίτερα φοβική και δυσλειτουργική εξαιτίας της συμπεριφοράς του ενώ κάθε φορά που άνοιγε την πόρτα του αυτοκινήτου ή του διαμερίσματός της ήταν ανήσυχη, ειδικά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι ο συγκεκριμένος άντρας είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

“Το χειρότερο ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας παρακολουθούσε την κάθε μου κίνηση. Τυχαία, μια ημέρα περίπου στο 2018 επέστρεφα στο σπίτι μου από προπόνηση και τον είδα να με ακολουθεί μέχρι το σπίτι μου. Άλλαζα δρόμο. Αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές. Είτε πεζός με ακολουθούσε είτε με αυτοκίνητο. Έβγαινα με φίλους μου για ποτό ή φαγητό και ήταν πάντα εκεί. Έστελνε λουλούδια με κάθε αφορμή, πριν και μετά από κάθε επιτυχία, σε γενέθλια, του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και αναίτια.

Μετά τις παρακολουθήσεις, ένα πολύ τραυματικό γεγονός ήταν όταν επιχείρησε -μαζί με έναν φίλο του- να μπουν στο διαμέρισμα μου. Αυτό συνέβη τα Χριστούγεννα του 2020. Ήμουν μόνη μου στο διαμέρισμα και ο φίλος του χτυπούσε επιμόνως την πόρτα για να ανοίξω. Ο ίδιος ήταν κρυμμένος στο κτίριο, στην πολυκατοικία που ζούσα τότε.

Γι αυτό το περιστατικό είχε προσαχθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, του είχαν γίνει και πάλι συστάσεις (έχει καταγραφεί το περιστατικό) είχε δώσει υπόσχεση ότι δεν πρόκειται να με ξαναενοχλήσει, παρόλα αυτά συνέχισε, μέχρι που -5 ημέρες πριν ανέβω στο αεροπλάνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έκαψε το αυτοκίνητο του συντρόφου μου” παραδέχτηκε η αθλήτρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version