Η Κρήτη στην 5η θέση των κορυφαίων τουριστικών προορισμών του κόσμου

Η Κρήτη στην 5η θέση των κορυφαίων τουριστικών προορισμών του κόσμου

Σταύρος Αρναουτάκης: "Το τουριστικό όνομα της Κρήτης είναι πολύ ισχυρό".

Η Κρήτη είναι γνωστή ανά την υφήλιο, ως ένας τουριστικός και όχι μόνο προορισμός, που συνδυάζει εκπληκτικές ομορφιές, εκλεκτά προϊόντα αγροδιατροφής και βέβαια θαυμάσιες καιρικές συνθήκες.

Για μια ακόμη φορά η Κρήτη αναγνωρίζεται ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς και μάλιστα οι χρήστες της διεθνούς εμβέλειας τουριστικής πλατφόρμας “trip advisor”, την ανέδειξαν την Κρήτη ως πέμπτο παγκόσμιο τουριστικό προορισμό (Best Destinations in the World – Travelers Choice Awards), για το 2019.

Στην κατάταξη πρώτη θέση καταλαμβάνει το Παρίσι και ακολουθούν: Λονδίνο, Ρώμη και Μπαλί της Ινδονησίας. Μετά την Κρήτη ακολουθούν: Βαρκελώνη, Πράγα, Μαρακές, Κωνσταντινούπολη, Νέα Υόρκη, τα νησιά Πουκέ και το ανερχόμενο Ανότι του Βιετνάμ.

“Ασφαλώς πρόκειται για μια διάκριση που αποδεικνύει πως το τουριστικό όνομα της Κρήτης είναι πολύ ισχυρό,” δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. “Σε συνεργασία, πάντα, με όλους τους φορείς του τουρισμού του νησιού μας, τους δήμους και το αρμόδιο Υπουργείο, συνεχίζουμε να προωθούμε την Κρήτη ως ξεχωριστό και ασφαλή τουριστικό προορισμό που διαθέτει πλούσιο φυσικό περιβάλλον, πολιτισμό, μοναδική διατροφή και προϊόντα,” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα