Η Λίλιαν Φωκά δεν εννοούσε την Έλενα Ακρίτα – Βιάστηκαν οι επικριτές της

Η Λίλιαν Φωκά δεν εννοούσε την Έλενα Ακρίτα – Βιάστηκαν οι επικριτές της
Ο Σπύρος και η Λίλιαν Φωκά σε εκδήλωση το 2020 papadakis press

Αποκατάσταση της αλήθειας για την Έλενα Ακρίτα, η οποία θέλησε να βοηθήσει στο θέμα του Σπύρου Φωκά και κατέληξε, αυθαίρετα, να επικρίνεται.

Η τάξη αποκαταστάθηκε σχετικά με το θέμα που προέκυψε, χωρίς κάποια βάση, με “πρωταγωνιστές” την Έλενα Ακρίτα και την οικογένεια του Σπύρου Φωκά.

Όλα ξεκίνησαν όταν φίλη του γνωστού ηθοποιού ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε, ότι ο Σπύρος Φωκάς είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση και έκανε έκκληση για βοήθεια. Η Έλενα Ακρίτα ευαισθητοποιήθηκε και “ανέβασε” στα social media της το εν λόγω θέμα, καλώντας την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να παρέμβει.

Ακολούθησε ανάρτηση της συζύγου του κ. Φωκά, Λίλιαν, η οποία έκανε λόγο για “αναληθή δημοσιεύματα”, ξεκαθαρίζοντας ότι μπορούν να διαχειριστούν με αξιοπρέπεια τη ζωή τους και να μην τους αναστατώνουν.

Η συγκεκριμένη δήλωση εκλήφθηκε αυθαίρετα από αρκετά sites ότι στόχευε την κ. Ακρίτα, τα οποία στη συνέχεια υποχρεώθηκαν να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να προχωρήσουν σε αποκατάσταση της υπόληψής της. Μάλιστα το ίδιο επιβεβαίωσε και η Λίλιαν Φωκά σε επικοινωνία που είχε με την κ. Ακρίτα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version