Η ώρα των τρακτέρ και στην Πελοπόννησο: Κάλεσμα για συμμετοχή στο μπλόκο της Μαραθιάς

Η ώρα των τρακτέρ και στην Πελοπόννησο: Κάλεσμα για συμμετοχή στο μπλόκο της Μαραθιάς
Farmers protesting the new insurance bill promoted by the government closed the highway tolls of Malgara, in Thessaloniki, Greece on January 21 2016. / , , 21 2016. SOOC

Το Σάββατο στις 11 το πρωί οι αγρότες με τα τρακτέρ τους συγκεντρώνονται στην διασταύρωση της Μαραθιάς

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους απευθύνει ο Αγροτικός Σύλλογος Αμαλιάδας, προκειμένου να δώσουν δυναμικό παρών αύριο στο μπλόκο που θα στηθεί στην διασταύρωση της Μαραθιάς.

Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί οι αγρότες με τα τρακτέρ τους συγκεντρώνονται στην διασταύρωση της Μαραθιάς και ξεκινά ο αγώνας, όπως γίνεται και σε άλλες περιοχές της χώρας, σύμφωνα και με τις αποφάσεις του Πανελληνίου συντονιστικού οργάνου.

Δεν περισσεύει κανείς

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Θανάσης Αντωνάτος, στον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

«Είναι η τελευταία μας ελπίδα και πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη της επιβίωσης. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, να γίνουμε μια γροθιά και να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας. Διαφορετικά, ο αγρότης οδηγείται σε αφανισμό και το ίδιο και οι καλλιέργειες. Πρέπει να επιβιώσουμε, γι’ ατό καλώ όλους τους συναδέλφους να έρθουν στο μπλόκο και να αγωνιστούμε όλοι μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από το πρωί της Τρίτης έχει ξεκινήσει από τους Συλλόγους και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας η ενημέρωση των αγροτών σε όλη την Ηλεία.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Καρδαμά μαζί με την ΟΑΣΗ έχει εκδώσει και ενημερωτικά φυλλάδια τα οποία διανέμει και στα χωριά και καλεί όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού να βρίσκονται αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στο μπλόκο στον κόμβο της Μαραθιάς. «Παίρνουμε τα τρακτέρ μας και τα αγροτικά μας μηχανήματα, τα κατεβάζουμε στον δρόμο και δίνουμε την μάχη που αφορά την ίδια την επιβίωσή μας. Όλοι στα μπλόκα».

ΠΗΓΗ PATRISNEWS

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα