Γκαγκάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την παραίτηση. "Αφόρητες, τσιμεντένιες μέρες"

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στην κριτική επιτροπή του του Dancing With The Stars
Η Κατερίνα Γκαγκάκη στην κριτική επιτροπή του του Dancing With The Stars ANT1

Η Κατερίνα Γκαγκάκη προχώρησε σε ποστ αναστοχασμού στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή της μετά την παραίτησή της από τον Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη.

Για πρώτη φορά μετά την παραίτησή της από την Τεχνόπολη και τον Δήμο Αθηναίων αλλά και τον σάλο που ξέσπασε με τον απαράδεκτο τρόπο που αντιμετώπισε τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στην οποία συμμετέχει, η Κατερίνα Γκαγκάκη τοποθετήθηκε δημοσίως.

Το post της στο instagram είχε, θα έλεγε κανείς, ένα ψυχοθεραπευτικό χαρακτήρα με την ίδια να κάνει λόγο για "μέρες αφόρητες και τσιμεντένιες" αλλά και για προσωπικότητες "που πεισμώνουν και επιταχύνουν λαβωμένες".

Αναλυτικά:

Advice to my younger self #60: Κοίτα να δεις λοιπόν πώς θα χουν τα πράγματα. Θα ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι. Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες. Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις, θα καιροφυλαχτείς.

Θα έχεις μάθει άλλωστε μέσα στα χρόνια να ερμηνεύεις τα σημάδια, να διαβάζεις τους οιωνούς, να ανασκουμπώνεσαι, να συγκεντρώνεσαι, να παραμονεύεις. Θα έχεις μάθει. Ότι μόνο μόνη σου θα αποφασίζεις, μόνο πάνω σου θα ακουμπάς. Μόνο όταν το αξιολογείς η ίδια θα οπισθοχωρείς. Θα έχεις συνηθίσει. Να μετράς και να μετριέσαι. Να ξεχωρίζεις τους άξιους, τους διάφανους, τους δοτικούς, τους παρόντες. Στα έργα. Στο εδώ, όχι το όταν και το αν. Με τον καιρό θα καταλάβεις. Θα αναγνωρίσεις , θα παραδεχτείς. Ότι θα σαι από αυτές. Που πεισμώνουν. Που επιταχύνουν λαβωμένες. Και θέλουν και διεκδικούν. Χωρίς πλάτες.

Δεν ξεχνάνε, περιμένουν. Που όταν τις πληγώνουν, δίκαια ή άδικα, φωνάζουν από μέσα τους. Πολύ, σπαραχτικά, άγρια. Βουβά. Και αντεπιτίθενται στο χρόνο τους. Μόνες. Με δύναμη, ορμή και πάγο. Με απόσταση και συνέπεια. Με στοιχεία, αλλά χωρίς απωθημένο. Με συναίσθημα προσώπου αλλά καμμία έκφραση ψυχής. Το κατέκτησαν, το τελειοποίησαν. Κι εσύ. #advice #lifequotes #life

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γκαγκάκη: Παραιτήθηκε από Τεχνόπολη και Δήμο Αθηναίων για την "υπόθεση Λιάγκα"

SHARE:

24Media Network