Stoiximan: 70 νέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Stoiximan: 70 νέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
Τα κεντρικά γραφεία της Stoiximan

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, συμμετέχει στο Thessaloniki Summit 2018, ως Lead Sponsor, συνδυάζοντας την παρουσία της στη διοργάνωση, με την έναρξη λειτουργίας ενός technology hub στη Θεσσαλονίκη. Τη δεύτερη ημέρα του Summit, σε workshop που διοργάνωσε, οι άνθρωποι της εταιρείας μίλησαν για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η Stoiximan, τα τελευταία χρόνια, συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, επενδύοντας στην τεχνολογία και στην εξωστρέφειά της, με την προοδευτική επέκτασή της σε αγορές του εξωτερικού. Παράλληλα, επενδύει σημαντικά στον αθλητισμό και στην κοινωνία, υλοποιώντας ένα διευρυμένο πλάνο αθλητικών χορηγιών καθώς και κοινωνικών δράσεων.

Φιλοδοξία της Stoiximan είναι να αποτελέσει μια από τις κορυφαίες gametech εταιρείες στην Ευρώπη.

Δημιουργία τεχνολογικού hub από την Stoiximan, στην Θεσσαλονίκη

Επεκτείνοντας τη δραστηριότητα της, η Stoiximan ξεκινά τη λειτουργία μιας δεύτερης δομής ανάπτυξης και υποστήριξης των υπηρεσιών της, στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας, σε πρώτη φάση, περισσότερες από 60 νέες θέσεις εργασίας, κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας καθώς και των υπηρεσιών ανάπτυξης και υποστήριξης της πλατφόρμας Stoiximan.gr αλλά και της Betano.com, η οποία σήμερα λειτουργεί στην αγορά της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ρουμανίας.

Στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit, η Stoiximan διοργάνωσε το workshop Digital Future Trends MakridisPavlos
 

Η δημιουργία του technology hub στη Θεσσαλονίκη, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να προσελκύσει νέους επαγγελματίες και ταλαντούχους πτυχιούχους από το κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, σε μια πόλη μάλιστα με σημαντική ακαδημαϊκή παράδοση και υψηλού επιπέδου αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών.

Η Stoiximan απασχολεί σήμερα 450 εργαζόμενους, οι οποίοι με την προσθήκη των νέων θέσεων εργασίας θα ξεπεράσουν τους 510, ενώ τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθούν 70 επιπλέον θέσεις στη Θεσσαλονίκη στα νέα γραφεία της εταιρείας.

Επένδυση στην εξωστρέφεια

H Stoiximan δραστηριοποιείται σήμερα σε 4 αγορές, στην Ελλάδα και την Κύπρο, με το brand Stoiximan, στη Γερμανία και τη Ρουμανία με το διεθνές brand της, Betano. Στη Ρουμανία, η Betano διαθέτει ηγετική θέση στην αγορά, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε και είσοδος της εταιρείας στη γερμανική αγορά, η οποία συνοδεύτηκε με μια κορυφαία χορηγική συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομάδα VfB Stuttgart 1893.

Το πλάνο επέκτασης της Stoiximan περιλαμβάνει και άλλες αγορές του εξωτερικού, στις οποίες ευελπιστεί να ξεκινήσει τη λειτουργία της τους επόμενους μήνες.

Στήριξη στον αθλητισμό και την κοινωνία

Η Stoiximan, επενδύει συνειδητά τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την εταιρική της δραστηριότητα, σε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν και αφουγκράζονται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. To 2016, η Stoiximan εγκαινίασε το φιλόδοξο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας «Μικροί Ήρωες», το οποίο συνεχίζει και υλοποιεί έως και σήμερα. Κεντρική ιδέα πίσω από τη δημιουργία του προγράμματος ήταν να αποτελέσει την πλατφόρμα για την υλοποίηση δράσεων για τα παιδιά όλης της χώρας με κατεύθυνση τη σύνδεση των μαθητών με τα κατάλληλα εκπαιδευτικά ερεθίσματα που συμπληρώνουν τη σχολική γνώση και με την παραδοχή πως όλο και περισσότερα παιδιά έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε προγράμματα που διευρύνουν τους μαθησιακούς τους ορίζοντες. Περισσότεροι από 12.000 μαθητές, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη έχουν ήδη ενταχθεί στους ‘Μικρούς Ήρωες’ συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit, μάλιστα η Stoiximan διοργάνωσε το workshop Digital Future Trends MakridisPavlos
 

Παράλληλα, η Stoiximan στηρίζει χορηγικά εθνικές και επαγγελματικές ομάδες (ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Εθνικές ομάδες Πόλο, Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρου, Unicersitatea Craiova στη Ρουμανία, VfB Stuttgart στη Γερμανία) φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες (Πετρούνιας, Στεφανίδη) παρέχοντας τους απαραίτητα εφόδια σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο για τη χρηματοδότηση του αθλητισμού.

Η Stoiximan παρούσα στο Thessaloniki Summit 2018

Η Stoiximan συμμετέχει φέτος στο Thessaloniki Summit (15-16 Νοεμβρίου), το κορυφαίο συνέδριο όπου φιλοξενούνται ακαδημαϊκοί, διεθνείς προσωπικότητες καθώς και αρχηγοί κρατών.

Στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit, μάλιστα η Stoiximan διοργάνωσε το workshop Digital Future Trends, όπου στελέχη της εταιρείας και ακαδημαϊκοί παρουσίασαν τις νέες τάσεις στον χώρο της τεχνολογίας και πως αυτές επηρεάζουν πρακτικά τη ζωή και τις επιχειρήσεις, ενώ συζητήθηκαν οι μελλοντικές τεχνολογικές τάσεις που αλλάζουν την αγορά εργασίας. Το workshop πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, από τις 2 έως τις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Olympias, στο Συνεδριακό κέντρο ″Ιωάννης Bελλίδης’’. Η εκδήλωση απευθύνθηκε σε όποιον θέλει να ενημερωθεί για τις νέες τεχνολογικές τάσεις και πως αυτές έχουν εφαρμοστεί σε μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στην Ελλάδα, σε φοιτητές, τελειόφοιτους, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς σχολών πληροφορικής, σε στελέχη και εργαζόμενους σε εταιρείες πληροφορικής, σε νέους επαγγελματίες.

Κεντρικός προσανατολισμός της Stoiximan είναι η ενεργή συμμετοχή της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, στηρίζοντας και αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες για τον αθλητισμό, την κοινωνία, την τεχνολογία και την αγορά εργασίας. Επιδιώκει να αποτελεί μια εταιρεία που αναπτύσσεται συνεχώς στην Ελλάδα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και αξιοποιώντας τη δυναμική της στη χώρα μας, επεκτείνεται σε αγορές του εξωτερικού, φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες gametech εταιρείες στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version