Η Θεσσαλονίκη “έσπασε” την απαγόρευση: Μεγάλη συμμετοχή το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Η Θεσσαλονίκη “έσπασε” την απαγόρευση: Μεγάλη συμμετοχή το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
grtimes

"Σπάζοντας" την απαγόρευση δημόσιας συνάθροισης άνω των 100 ατόμων, διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη διαμαρτύρονται για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιούν στη Θεσσαλονίκη φοιτητές που διαμαρτύρονται για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, αγνοώντας την ξαφνική απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας να απαγορευτούν σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από 100 άτομα, μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Οι συγκεντρωθέντες στο Άγαλμα Βενιζέλου, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ανοίξουν τα πανεπιστήμια με ασφάλεια και να μη περάσει το νομοσχέδιο, ενώ παράλληλα τάσσονται κατά της αστυνομίας στους χώρους των Ιδρυμάτων.

Στη συγκέντρωση, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα grtimes.gr, συμμετέχουν η ομοσπονδία γονέων και κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, μέλη σωματεία και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα