Ιατροδικαστής για 17χρονο Αλ. Τανίδη: Το τελευταίο 48ωρο ο θάνατος

Ιατροδικαστής για 17χρονο Αλ. Τανίδη: Το τελευταίο 48ωρο ο θάνατος

Το παιδί είχε χαθεί από το παιδοψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Παπανικολάου από τις 21 Φεβρουαρίου -Εντοπίστηκε τυχαία από υπάλληλο του νοσοκομείου κοντά στην περίφραξη σε ύπτια θέση και ανάμεσα σε χόρτα

Ο θάνατος του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη προσδιορίζεται στο χρονικό διάστημα μεταξύ 12 ωρών και δύο ημερών πριν τον εντοπισμό της σορού του, καταλήγει η ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία-νεκροψία.

Η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση κατέληξε στην εκτίμηση αυτή εξετάζοντας τις πτωματικές υποστάσεις της σορού του άτυχου νεαρού, ο οποίος νοσηλευόταν στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 21 Φεβρουαρίου.

Από την ιατροδικαστή και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού το άτυχο παιδί δεν έφερε το παραμικρό σημάδι. Ως σενάρια εξετάζονται η αυτοχειρία και τα παθολογικά αίτια, τα οποία εξετάζονται προς το παρόν ως πιθανότερη αιτία θανάτου. Οι τελικές απαντήσεις θα έρθουν από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει στην ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ, όπου μεταφέρθηκε η σορός του 17χρονου.

Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε τυχαία στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής από υπάλληλο του Νοσοκομείου και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την αδερφή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε ο 17χρονος που αγνοείτο

ADVERTISING

SHARE: