Ηλίας Μαμαλάκης: “Δεν έπαθα δηλητηρίαση” – Ξεκαθάρισε για ποιον λόγο μπήκε στην εντατική

Ηλίας Μαμαλάκης: “Δεν έπαθα δηλητηρίαση” – Ξεκαθάρισε για ποιον λόγο μπήκε στην εντατική
Ο Ηλίας Μαμαλάκης papadakispress

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλά για πρώτη φορά σχετικά με το περιστατικό που τον οδήγησε στην εντατική. Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια υγείας του Ηλία Μαμαλάκη, μετά την εισαγωγή του στην εντατική. Ο μάγειρας, όπως γνωστοποίησε, πήρε εξιτήριο από το κρατικό νοσοκομείο της Λευκωσίας, όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, μετά από έντονη αδιαθεσία.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης τόνισε ότι γιόρτασε τα γενέθλιά του “ζωντανός”, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει το νοσοκομείο που σ’ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή”.

“Αλλιώς τα είχα σκεφθεί τα γενέθλια μου. Ποιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως, αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές. Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους”, έγραψε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

Για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του μίλησε για πρώτη φορά το πρωί της Τετάρτης ο αγαπημένος σεφ. Όπως είπε, σταμάτησαν να λειτουργούν τα νεφρά του και για αυτό τον λόγο βρέθηκε στην εντατική.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega, ανέφερε: “Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι πια, είμαι καλύτερα, χρειάζομαι ακόμη λίγες μέρες για να επανέλθω. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω θεώ είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου”.

“Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση, ήταν ένα μικρόβιο έξω από το πεπτικό σύστημα, ήταν μια τοξίνη που ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μία τρομερή αφυδάτωση και υπήρξε μία δυσλειτουργία των ζωτικών οργάνων, στα νεφρά που σταμάτησαν να λειτουργούν”, αποκάλυψε.

“Η αντίδραση των κυπριακών υπηρεσιών υγείας ήταν αστραπιαία. Εκεί που ήμουν, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκα στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας και με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, με ανάνηψη, με ορούς, με πότισαν με υγρά πολλά και έσωσα όλο το σύστημα. Ταλαιπωρήθηκα όμως”, κατέληξε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ηλίας Μαμαλάκης: “Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση, μικρόβιο δημιούργησε δυσλειτουργία στα ζωτικά όργανα”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα