Ηλίας Μαμαλάκης: Βγήκε από την εντατική – Ο λόγος που νοσηλεύτηκε

Ηλίας Μαμαλάκης: Βγήκε από την εντατική – Ο λόγος που νοσηλεύτηκε
Ηλίας Μαμαλάκης papadakispress

Εκτός κινδύνου φαίνεται πως βρίσκεται ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος βγήκε από τη ΜΕΘ. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Εκτός εντατικής βρίσκεται πλέον ο Ηλίας Μαμαλάκης, αφού -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες-, ο ίδιος παρουσιάζει βελτίωση με την υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπημένος μάγειρας εισήχθη στην εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από ξαφνική αδιαθεσία.

Ο ίδιος γνωστοποίησε την είδηση, μέσω ανάρτησης που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το απόγευμα της Τρίτης (15/11).

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε επόμενη ανάρτηση, ο κ. Μαμαλάκης σημείωσε ότι «είναι πολύ καλύτερα», ενώ ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να μην του στέλνουν μηνύματα, καθώς «τον δυσκολεύουν».

Πριν λίγες ώρες, ο Ηλίας Μαμαλάκης, ανήρτησε στο Facebook ένα βίντεο με γλυκίσματα, δημιουργώντας αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Breakfast@Star” ο Ηλίας Μαμαλάκης βγήκε από την εντατική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος βρισκόταν στη Λευκωσία για επαγγελματικές υποχρεώσεις, όταν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω τροφικής δηλητηρίασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα