Ημέρα εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς 2018 του ομίλου Novartis

Ημέρα εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς 2018 του ομίλου Novartis
WWW.AKZOT.GR

Mε κεντρικό μήνυμα «Υποστηρικτές Ζωής , η φετινή Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς του Ομίλου Novartis εστίασε στη στήριξη ευάλωτων και κοινωνικά αποκλεισμένων συμπολιτών μας και πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον οργανισμό «ethelon».

Η Novartis στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της, να στηρίζει έμπρακτα ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους, πρόσφερε χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία σε ένα κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας. Περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι του Ομίλου εργάστηκαν με ενθουσιασμό και διάθεση προσφοράς, κατασκευάζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και ευχητήριες κάρτες για την υποστήριξη του φορέα «Οι φίλοι του παιδιού» που φροντίζει παιδιά απόρων οικογενειών και του ορφανοτροφείου «Μέλισσα». Επίσης, υποτίτλισαν ελληνικές ταινίες καθιστώντας τες προσβάσιμες σε άτομα με απώλεια ακοής μέσω του φορέα «Πολυχώρος Κιβωτός», που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη της ποιότητας ζωής των εμποδιζόμενων.

Ημέρα εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς 2018 του ομίλου Novartis
WWW.AKZOT.GR

Επιπλέον, συσκεύασαν είδη πρώτης ανάγκης για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και στηρίζονται από την «Emfasis Foundation», κατασκεύασαν πινακίδες με θετικά μηνύματα για το σωματείο «Οι φίλοι του παιδιού»και του ορφανοτροφείου «Μέλισσα», έπλυναν και σιδέρωσαν ρούχα σε συνεργασία με την «Emfasis Foundation» και την «UNESCO» με την υποστήριξη της «Ithaca Laundry», ετοίμασαν σχολικά σετ για τα παιδιά του ορφανοτροφείου «Μέλισσα» και της «Emfasis Foundation» ενώ συμμετείχαν σε αγώνα ποδοσφαίρου με την Εθνική Ομάδα Αστέγων του φορέα «σχεδία» με στόχο την υποστήριξη της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων. Τέλος, οι εργαζόμενοι που βρίσκονται εκτός των αστικών κέντρων, συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος της εταιρείας στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ.

Ημέρα εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς 2018 του ομίλου Novartis
WWW.AKZOT.GR
Ημέρα εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς 2018 του ομίλου Novartis

«Η επιστροφή αξίας στην κοινωνία αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας και κάθε χρόνο για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ανακουφίσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη . Δράσεις όπως αυτή, αποτελούν στοιχείο της υπεύθυνης επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και μας εμπνέουν να συνεχίσουμε το έργο μας πάντα με επίκεντρο τον ασθενή» , δήλωσε η κα Φωτεινή Μπαμπανάρα, Επικεφαλής Επικοινωνίας του Ομίλου Novartis Ηellas.

Ημέρα εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς 2018 του ομίλου Novartis

O κος Κωσταπάνος Μηλιαρέσης, Co Founder & Managing Director της ethelon ανέφερε: "Ημέρες σαν αυτή, δίνουν αξία στις προσπάθειές μας. Στόχος των δράσεων, πέραν του θετικού κοινωνικού αντίκτυπου, ήταν να επαναφέρουμε στη ζωή όλων των εργαζομένων την κουλτούρα και την αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού. Κρίνοντας από το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό των 300+ εργαζομένων που συμμετείχαν στο σύνολο των δράσεων, θεωρώ πως τα καταφέραμε. Εκ μέρους όλης της ομάδας της ethelon, αλλά και των υπόλοιπων οργανισμών που συμμετείχαν στην ενέργεια αυτή, θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στην εταιρεία, όσο και στον κάθε εργαζόμενο που προσέφερε το χρόνο και την ενέργειά του ως Υποστηρικτής Ζωής. Συγχαρητήρια σε όλους!"

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Novartis:

Website: www.novartis.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/NovartisHellas/

YouTube channel: Novartis Hellas

Linkedin page: https://www.linkedin.com/company/novartis-hellas

ADVERTISING

SHARE: