Ηράκλειο: Νεκρός ανασύρθηκε από χαράδρα ηλικιωμένος άνδρας

Πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας σώζουν αναρριχητή στην θέση «Βράχος Παναγίας Δούπιανης» των Μετεώρων την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2013, στα πλαίσια της άσκησης «METEORA RESCUE ΔΟΥΠΙΑΝΗ - ΙΣΙΔΩΡΑ 2013». Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε διάσωση τραυματία αναρριχητή από κάθετο βράχο των Μετεώρων σε ύψος 60 μέτρων, ενώ βρίσκεται κρεμασμένος από το σχοινί ασφαλείας στο κενό, από Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμπάκας. Ο βαθμός δυσκολίας της άσκησης την καθιστά την πρώτη αυτού του είδους που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα από το Πυροσβεστικό Σώμα.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας σώζουν αναρριχητή στην θέση «Βράχος Παναγίας Δούπιανης» των Μετεώρων την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2013, στα πλαίσια της άσκησης «METEORA RESCUE ΔΟΥΠΙΑΝΗ - ΙΣΙΔΩΡΑ 2013». Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε διάσωση τραυματία αναρριχητή από κάθετο βράχο των Μετεώρων σε ύψος 60 μέτρων, ενώ βρίσκεται κρεμασμένος από το σχοινί ασφαλείας στο κενό, από Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμπάκας. Ο βαθμός δυσκολίας της άσκησης την καθιστά την πρώτη αυτού του είδους που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα από το Πυροσβεστικό Σώμα. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Ο άτυχος ηλικιωμένος φαίνεται ότι χάθηκε στην περιοχή και έπεσε από μεγάλο ύψος αφήνοντας την τελευταία του πνοή

Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα ενας ηλικιωμένος άνδρας από χαράδρα στην περιοχή Χρυσόστομου κοντά στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου.

Ο ηλικιωμένος έφυγε τα ξημερώματα από το σπίτι του με αποτέλεσμα άγνωστο πώς να πέσει στη χαράδρα. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ και Πυροσβεστικής που τον εντόπισαν νεκρό.

(Πηγή: ΑΠΕ, Φωτογραφία Αρχείου)

SHARE:

24Media Network