Ηράκλειο: Συνελήφθη ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε κωφάλαλο

Ηράκλειο: Συνελήφθη ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε κωφάλαλο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο 56χρονος οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε με το όχημα του πλανόδιο πωλητή στην περιοχή της Αμμουδάρας και τον εγκατέλειψε.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα. Ο 56χρονος οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Θαμώνες παρακείμενων νυχτερινών καταστημάτων αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Μεταξύ των θαμώνων και η ιδιώτης χειρούργος, Ελπινίκη Βίγλη που κατάφερε να κρατήσει στη ζωή τον πολυτραυματία έως ότου φτάσει ο γιατρός και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και τον μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta Post, πρόκειται για έναν άνδρα κωφάλαλο, ο οποίος είναι πλανόδιος πωλητής και είχε πάει για το μεροκάματο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές. Οι αστυνομικοί πήραν υλικό από κάμερες καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν τον οδηγό και να τον προσαγάγουν στο Τμήμα προκειμένου να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του 40χρονου μικροπωλητή κρίνεται σοβαρή και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα