Ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα – Προβλήματα στους δρόμους

Ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα – Προβλήματα στους δρόμους
Καταιγίδα στην Αθήνα Eurokinissi

"Ποτάμια" αρκετοί δρόμοι από την ισχυρή βροχή που έπληξε την Αθήνα και όχι μόνο.

“Άνοιξαν οι ουρανοί” το απόγευμα της Πέμπτης (28/05) στην Αθήνα και όχι μόνο, με ισχυρή βροχόπτωση να πλήττει την πρωτεύουσα, προκαλώντας προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σε ορισμένες οδικές αρτηρίες.

Η πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα ηπειρωτικά, λίγες νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με μικρής διάρκειας βροχές τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και του βορειοανατολικού Αιγαίου και το απόγευμα στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν το πρωί στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Το απόγευμα στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και σταδιακά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στη νησιωτική χώρα λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα ανατολικά όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Παροδικές νεφώσεις και μικρή άνοδος θερμοκρασίας στην Αθήνα

Με παροδικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα και με ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες μπόρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version