Απάντηση Καινούργιου σε Κούγια: “Τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος”

Απάντηση Καινούργιου σε Κούγια: “Τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος”
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Αλέξης Κούγιας PAPADAKIS PRESS, EUROKINISSI

Τη δική της απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου. "Αν το επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου είναι σαν το επαγγελματίας ομοφυλόφιλος είναι μαγκιά μου", είπε μεταξύ άλλων.

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας, μέσω της οποίας στράφηκε εναντίον όλων όσοι έχουν αντιδράσει στην υπερασπιστική γραμμή του Λιγναδη, έδωσε η Κατερίνα Καινουργιου.

“Τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος”, δήλωσε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” η παρουσιάστρια, μία από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια. “Η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει νομικά θέματα”, είχε γράψει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος αναφερόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου, την οποία μάλιστα αποκάλεσε “επαγγελματία κυρία της Μυκόνου”.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην εκπομπή ¨Ευτυχείτε” δήλωσε τα εξής απευθυνόμενη στον Αλέξη Κούγια: “Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ δεν έχω σπίτι στη Μύκονο όπως ο ίδιος, ούτε κανω κάθε χρόνο διακοπές εκεί όπως αυτός. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο, εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα. Ντροπή για όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Εμένα για το ήθος μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος, εσείς και το περιβάλλον σας.

Και συνεχίζει: “Αν λοιπόν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πώς είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει “πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα.

Λίγες ώρες μετά την απάντηση της Καινούργιου ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε. “Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία- παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ”., είπε μέσω ανακοίνωσης.

Η “σπόντα” του Κούγια για την Καινούργιου

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσε που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε τα εξής για την Κατερίνα Καινούργιου:

Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα.

Με τι αφορμή ξεκίνησε η κόντρα Κούγια-Καινούργιου:

Σημειώνεται ότι η κόντρα μεταξύ των δύο ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, όταν η παρουσιάστρια είχε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή της με τον Αλέξη Κούγια. Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνοντας πολύ καλά αντανακλαστικά, αντιλήφθηκε τις προσπάθειες του δικηγόρου να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση που είχε ως θέμα τον Δημήτρη Λιγνάδη, υποστηρίζοντας πως μία εκ των μαρτύρων κατά του πελάτη του είχε παράλληλη σχέση ούσα παντρεμένη. Η παρουσιάστρια με κοφτό τόνο του απάντησε πως δεν τη νοιάζει τι κάνει μία γυναίκα με τον άντρα της. Το τελειωτικό χτύπημα ήταν η ερώτηση που του απηύθυνε εάν έχει άποψη του τι σημαίνει 14χρονο παιδί, κάτι που φυσικά αποτέλεσε λόγο για να της κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version