Κακοκαιρία: Χιόνια στην Κεντρική Εύβοια – Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Κακοκαιρία: Χιόνια στην Κεντρική Εύβοια – Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά
Χιόνια στην Κεντρική Εύβοια Eurokinissi

Προβλήματα στην κυκλοφορία αλλά και στη λειτουργία των σχολείων φέρνει η σφοδρή χιονόπτωση που σημειώνεται στην κεντρική Εύβοια.

Σφοδρή χιονόπτωση σημειώνεται στην κεντρική Εύβοια με το χιόνι σε πολλά χωριά του Διρφύων Μεσσαπίων να έχει φτάσει τους 30 με 40 πόντους.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση), η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα κάτωθι επαρχιακά οδικά δίκτυα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας: Αγίου Αθανασίου – Γλυφάδας, Στενής – Στροπόνων και Κοντοδεσπότι – Αγίας Σοφίας.

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων την Τετάρτη. Εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, η Δημοτική Αρχή Διρφύων – Μεσσαπίων ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων στη Στενή Ευβοίας για την Τετάρτη 15/12.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του δημάρχου αποφασίστηκε η διακοπή μαθημάτων, για την Τετάρτη 15/12/2021, στις Σχολικές Μονάδες της Κοινότητας Στενής του Διρφύων – Μεσσαπίων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Στενής).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα