Κακοκαιρία Ελπίδα: Ακυρώνονται πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ακυρώνονται πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”
Χιόνια στο Ελ. Βενιζέλος (φωτό αρχείου) EUROKINISSI

Ακυρώνονται πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Στο έλεος της κακοκαιρίας Ελπίδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η χώρα και ιδιαίτερα στην Αττική, καθώς πυκνές χιονοπτώσεις έχουν δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα “έντυσαν” στα λευκά το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Η διεξαγωγή των πτήσεων γίνεται με τεράστια δυσκολία, με αποτέλεσμα τις πρώτες ακυρώσεις, τόσο εσωτερικού, όσο και εξωτερικού.

Ενδεικτικά, μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί οι πτήσεις από Χίο, Ικαρία και Ζάκυνθο.

Από την άλλη, μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί προγραμματισμένες πτήσεις από τον αερολιμένα Αθηνών. Μεταξύ αυτών, ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Βελιγράδι, Βενετία, Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρείται στην πλειοψηφία των πτήσεων, με τις ενημερώσεις να είναι συνεχείς.

Ανακοίνωση του “Ελ. Βενιζέλος”

Δυσμενή καιρικά φαινόμενα, συμπεριλαμβανομένου χιονιού και παγετώνων, θα επικρατήσουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σχεδιάζει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διατήρηση της λειτουργίας του αεροδρομίου. Συνιστάται οι επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο με αρκετό χρόνο πριν το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης τους με την αεροπορική τους εταιρεία.

Η γνώμη σου μετράει! Απάντησε εδώ στην έρευνα της aboutpeople και μπες στην κλήρωση για ένα ρολόι Xiaomi Mi Smart 5

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα