Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο σχολεία, ιδιωτικός και Δημόσιος Τομέας

Κλειστό σχολείο λόγω χιονόπτωσης
Κλειστό σχολείο λόγω χιονόπτωσης EUROKINISSI

Πώς θα λειτουργήσει αύριο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σε Αττική και Κρήτη. Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν σχολεία, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας αύριο σε Αθήνα και Κρήτη, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα σε συνδυασμό με το ανύπαρκτο επιτελικό κράτος, μπλόκαρε τη χώρα, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία πολλών τομέων.

Με τα προβλήματα στους οδικούς άξονες και στην ηλεκτροδότηση να παραμένουν, κυρίως σε Αττική και Κρήτη, τρεις ημέρες μετά το πλήγμα της κακοκαιρίαςς, η κυβέρνηση προχωρά σε μερική επιστροφή στην κανονικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.
  2. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης - ημερήσιας Φροντίδας.
  3. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.
  4. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο 28 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.
  5. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10.00 έως 18.00.
  6. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).
  7. Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης. Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών, καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση sms για νέο ραντεβού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Οικονόμου, Κακοκαιρία Ελπίδα, Κακοκαιρία, Σχολεία
SHARE:

24Media Network