Κακοκαιρία Ελπίδα: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων από τους ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων από τους ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές
Πτώση δέντρων λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα EUROKINISSI.GR

Άρχισε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα. "Καθάρισαν" οι δρόμοι σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας.

Ολοκληρώθηκε ο εκχιονισμός των δρόμων σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας που μέχρι σήμερα αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα, και ήδη συνεργεία του δήμου έχουν ξεκινήσει τον καθαρισμό σε πλατείες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα, συνεχίζεται η επιχείρηση απομάκρυνσης των σπασμένων δένδρων και κλαδιών και στα επτά δημοτικά διαμερίσματα.

Μέχρι χθες, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα συνεργεία του δήμου είχαν αντιμετωπίσει 969 από τις 1.541 περιπτώσεις όπου είχαν αναφερθεί προβλήματα από την επέλαση του χιονιά.

Καθαρισμός δρόμων από τα χιόνια INTIME NEWS

Επίσης, ξεκίνησε από τους ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων εξαιτίας της κακοκαιρίας η υποβολή ηλεκτριονικών αιτήσεων στην αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, στο email d.pras.ast.panidas@athens.gr.

Τέλος, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου του Δήμου Αθηναίων (Λιοσίων 22 – 2ος όροφος).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, αμέσως μετά την παραλαβή της αίτησης, η Διεύθυνση Πρασίνου θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version