Κακοκαιρία: Έντονα τα προβλήματα στο Αγρίνιο

Κακοκαιρία: Έντονα τα προβλήματα στο Αγρίνιο
Kαταστροφές από κακοκαιρία Eurokinissi

Με εντολή Αρχηγού της Πυροσβεστικής, οι Υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής που έχουν εκδηλωθεί οι έντονες βροχοπτώσεις, έχουν τεθεί προληπτικά σε κατάσταση μερικής επιφυλακής, ενώ έχει κινητοποιηθεί και η 6η ΕΜΑΚ

Έντονα είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία. Μετά την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, στην περιοχή του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας, το Πυροσβεστικό Σώμα δέχτηκε 51 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής που έχουν εκδηλωθεί οι έντονες βροχοπτώσεις, έχουν τεθεί προληπτικά σε κατάσταση μερικής επιφυλακής, ενώ έχει κινητοποιηθεί και η 6η ΕΜΑΚ.

Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν σε αντλήσεις υδάτων, με διασπορά στην ευρύτερη περιοχή.

Από την Πυροσβεστική, παρακαλούνται οι πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμοδίων Αρχών δεδομένου ότι, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σήμερα και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εκδόθηκε την Δευτέρα από την ΕΜΥ.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα