Κακοκαιρία Φίλιππος: Κανονικά η κυκλοφορία των βαρεών οχημάτων στην Αττική Οδό

Κακοκαιρία Φίλιππος: Κανονικά η κυκλοφορία των βαρεών οχημάτων στην Αττική Οδό
Κακοκαιρία Φίλιππος Eurokinissi

Ελεύθερη η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων σε Αττική Οδό, Δυτ. Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού και Περιφερειακή Αιγάλεω. Απεγκλωβίστηκαν οχήματα που είχαν κολλήσει στον δήμο Ωρωπού.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των βαρεών οχημάτων σε Αττική Οδό, Δυτική Περιφερειακή λεωφόρου Υμηττού και Περιφερειακή Αιγάλεω που είχε περιοριστεί εξαιτίας της κακοκαιρίας Φίλιππος.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά από εισήγηση των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 18.15, σήμερα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, που είχε τεθεί σε ισχύ από το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.

Κακοκαιρία Φίλιππος Eurokinissi

Κανονικά η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας

Ελεύθερη είναι πλέον η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας μετά την άρση της σχετικής απαγόρευσης.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά από εισήγηση των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 19.40, σήμερα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, που είχε τεθεί σε ισχύ από το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

Απεγκλωβίστηκαν οχήματα που είχαν κολλήσει στον δήμο Ωρωπού

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα καιρικά φαινόμενα σε όλη την επικράτεια του δήμου Ωρωπού. Το χιόνι πέφτει, ωστόσο η δημοτική Αρχή ανακοίνωσε πως για την ώρα το βασικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό και τα μηχανήματα θα συνεχίζουν να επιχειρούν.

Κακοκαιρία Φίλιππος Eurokinissi

Στον ανηφορικό δρόμο Συκαμίνου-Αυλώνας προς το Μοναστήρι αναγκάστηκαν να σταματήσουν κάποια οχήματα, όμως επενέβη άμεσα η Πολιτική Προστασία του δήμου και κατά τις 4:30 το απόγευμα απεγκλωβίστηκαν, χωρίς άλλες επιπτώσεις.

Οι δημοτικές υπηρεσίες παραμένουν σε επιφυλακή και τα συνεργεία θα συνεχίσουν να εργάζονται στους δρόμους, σε μια προσπάθεια να μην κλείσουν οι βασικές οδικές αρτηρίες και να επέμβουν όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα