Κλειστές οι λαϊκές αγορές τη Δευτέρα στην Αττική

Κλειστές οι λαϊκές αγορές τη Δευτέρα  στην Αττική
Λαϊκή αγορά (φωτογραφία αρχείου) ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Οι λαϊκές αγορές της Αττικής δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα (6/2) κατόπιν σχετικής σύστασης από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Για την Τρίτη (7/2) θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα (6/2) οι λαϊκές αγορές σε όλους τους Δήμους της Αττικής, για την προστασία εργαζομένων και καταναλωτών λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για ραγδαία επιδείνωση της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, το επόμενο 24ωρο.

“Για τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση αφού αξιολογηθούν τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα”, τονίζεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής η οποία προχώρησε στην απόφαση κατόπιν σχετικής σύστασης από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Όπως αναφέρεται, στην απόφαση για τη μη λειτουργία των λαϊκών αγορών αύριο Δευτέρα (6/2) συνέτεινε και η πιθανή ανεπάρκεια προϊόντων που θα παρουσιαζόταν μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων νωρίς την Κυριακή (5/2) λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και ακολούθως η διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα