Καλλίτσης – Χριστοπούλου: Το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια για τη ληστεία σε βάρος τους

Καλλίτσης – Χριστοπούλου: Το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια για τη ληστεία σε βάρος τους

Ο γνωστός κομμωτής και η booker μοντέλων βρέθηκαν στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, ενώπιον του οποίου ξεκινά η δίκη για την ένοπλη ληστεία στο γκαράζ του σπιτιού του το 2016.

Ο «εφιάλτης» που έλαβε χώρα μέσα στο σπίτι τους στο Λυκαβηττό αναμένεται να επιστρέψει για το πρώην ζευγάρι Πάνο Καλλίτση και Έλενας Χριστοπούλου στις 5 Φεβρουαρίου ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο κομμωτής των διασήμων Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του και booker μοντέλων που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μέσα από το GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, βρέθηκαν σήμερα στη δικαστική αίθουσα, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη για την εισβολή στο σπίτι τους τον Ιανουάριο του 2016. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε την ολιγοήμερη διακοπή ύστερα από αίτημα συνηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος υποστήριξε πως διορίσθηκε πρόσφατα για την υπόθεση και δεν έχει ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Ο Πάνος Καλλίτσης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους είπε πως είναι πολύ δύσκολο να το ξαναπερνά, αλλά αναγκαίο καθώς και ότι ελπίζει σύντομα να τελειώσει η περιπέτεια.

Κατά το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, καταδικάστηκαν ότι τρεις κατηγορούμενοι, ένας αστυνομικός και ένας Ιρακινός και ένας τότε κρατούμενος των φυλάκων. Επιβλήθηκαν ποινές από 12 έως 53 έτη κατά περίσταση για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ληστείας και της απλής συνέργειας στις παραπάνω πράξεις. Οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να οργάνωσαν ενέδρα σε βάρος του κομμωτή, με τον ποινικό να εισέρχεται στο εσωτερικό του γκαράζ και να πυροβολεί το θύμα στο θώρακα και στα πόδια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα