Καμπαγιάννης: Η εισαγγελέας υπερκέρασε τους συνηγόρους υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής

Καμπαγιάννης: Η εισαγγελέας υπερκέρασε τους συνηγόρους υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής
Στιγμιότυπο από το Εφετείο. Eurokinissi

"Η εισαγγελέας δίνει αναστολή στον Λαγό που δεν έχει καν ζητήσει" είπε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Θανάσης Καμπαγιάννης και πρόσθεσε πως η Αδαμαντία Οικονόμου υπερκέρασε τους συνηγόρους υπεράσπισης.

“Αναμέναμε την πρόταση της εισαγγελέως” για χορήγηση αναστολής στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής είπε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Θανάσης Καμπαγιάννης προσθέτοντας οτι “σε όλη τη διάρκεια της δίκης, τα θύματα, οι οικογένειές τους και οι συνήγοοροι πολιτικής αγωγής ήμασταν μόνοι μας, δεν είχαμε καμία ενίσχυση από την εισαγγελική αρχή, η οποία εξ αρχής φιανόταν οτι δεν επιθυμεί να διερευνήσει σε βάθος τα συγκεκριμένα εγκλήματα γι αυτό και είχε την εισαγγελική πρόταση που όλοι ακούσαμε”.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο κ. Καμπαγιάννης είπε οτι “έκανα λάθος με τη δήλωσή μου οτι είναι εισαγγελέας υπεράσπισης γιατί στην πραγματικότητα η εισαγγελέας υπεκέρασε ακόμα και τους συνηγόρους υπεράσπισης. Έδωσε αναστολή στον Λαγό που δεν το είχε καν ζητήσει. Ημουν μετριοπαθής στη δήλωσή μου”.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Ερωτηθείς σχετικά, είπε οτι “δεν είναι καθόλου σύνηθες να δίνεται αναστολή σε διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης που τελεί ανθρωποκονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών”.

Ο κ. Καμπαγιάννης πρόσεθσε οτι το δικαστήριο κάνει μια συνολική κρίση, για παράδειγμα όσον αφορά την τήρηση των περιοριστικών όρων. Ο Λαγός είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους και μάλιστα ο εισαγγελέας που τον είχε ξαναβάλει φυλακή, επειδή παραβίασε τους όρους, είναι στην εισαγγελική έδρα και σήμερα άκουγε την εισαγγελέα να λέει οτι δεν έχουν παραβιαστεί περιοριστικοί όροι”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα