Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη
Eurokinissi

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε την Παρασκευή στην ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Παλιαοφάρσαλου - Κατερίνης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις ορισμένων δρομολογίων.

Kανονικά πραγματοποιούνται πλέον τα δρομολόγια των τρένων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα και του Προαστιακού Θεσσαλονίκης, μετά την πλήρη αποκατάσταση στην ηλεκτροδότηση. Ωστόσο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στην ανακοίνωσή της επισημαίνει πως η ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του δικτύου, ανήκει αποκλειστικά στον διαχειριστή της υποδομής, Ο.Σ.Ε. Α.Ε..

Η πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 14/09/2018 στην υποδομή και, συγκεκριμένα, στην ηλεκτροκίνηση (στο τμήμα Παλιαοφάρσαλου – Κατερίνης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε ορισμένα δρομολόγια) επήλθε, σύμφωνα πάντα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το Σάββατο 15/09/2018 και ώρα 16:00.

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση που επέδειξε κατά τη διάρκεια του προβλήματος που προέκυψε στην υποδομή και για το οποίο η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα