Καπουτζίδης: Είμαι ένας ευτυχισμένος, “άνεργος” ομοφυλόφιλος

Καπουτζίδης: Είμαι ένας ευτυχισμένος, “άνεργος” ομοφυλόφιλος

Σε μια συγλονιστική συντένευξη, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια μέσω επιστολής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος με μία τοποθέτηση-υπόδειγμα απέναντι στην επίθεση του ποινικολόγου, μίλησε χωρίς φόβο για την προσωπική του ζωή, τις δυσκολίες που βιώνει ένα ομοφυλόφιλο παιδί μεγαλώνοντας στην Ελλάδα και απάντησε στα περί “φυσιολογικών οικογενειών” που ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις “φυσιολογικές” οικογένειες που με τίμησαν και με στήριξαν. Κι εγώ είμαι παιδί “φυσιολογικής” οικογένειας” ανέφερε, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «”αυτές οι οικογένειες εμπιστεύθηκαν έναν γκέι σεναριογράφο για να μεγαλώσει τα παιδιά τους με ένα όμορφο παραμύθι, το σίριαλ “Στο Παρά Πέντε”.

“Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή και δεν την έχω αναλύσει τρεις ώρες, αλλά θα το κάνω τώρα” είπε χαρακτηριστικά. “Έχω ζήσει 3 άμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος” όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας. “Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος”!

“Δεν ξαφνιάστηκα” είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης σχετικά με τις αναφορές του Αλέξη Κούγια. “Εμείς οι ομοφυλόφιλοι πολίτες τα έχουμε συνηθίσει αυτά, τα ζούμε από πολύ μικροί”.

“Δεν μπήκε ποτέ κανένα παιδάκι στα 9 ή στα 10 στην τάξη του δημοτικού σχολείου με μια σημαία μπροστά”  ανέφερε σχετικά με την δήλωση του Κούγια ότι οι ομοφυλόφιλοι  “κάνουν σημαία την ιδιαιτερότητά τους” .  “Μπαίνει χαρούμενο να κάνει το μάθημά του και ξαφνικά, κάποια άλλα παιδιά το δείχνουν με το δάχτυλο. Κι εκεί ξεκινάει μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία, που πρέπει να αρχίσει να κρίνεται να φοβάται, να νιώθει ότι απειλείται, καμιά φορά να αλλάζει δρόμο για το πως θα πάει στο σχολείο και είμαι ένας άνθρωπος που την έχω περάσει αυτή τη διαδικασία και πάρα πολλοί άνθρωποι την έχουν περάσει αυτή τη διαδικασία” πρόσθεσε, τονίζοντας: “έχω βγει δυνατός από τη διαδικασία αυτή και αισθάνομαι καλά, δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος”.

“Για κάποιους ανθρώπους, όσο και αν δουλέψεις, όσο κι αν μελετήσεις, όσο και αν προσπαθήσεις, όσο κι αν παλέψεις στη ζωή σου θα είσαι πάντοτε ένας πολίτης δεύτερης κατηγορίας” υπογράμμισε και πρόσθεσε:  “Άρα δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του, είναι κάποιοι άλλοι που την ιδιαιτερότητά μου, ή αυτό που είμαι το θεωρούν βαρίδι, το θεωρούν ντροπή, το θεωρούν μαύρη σημαία και εγώ είμαι εδώ για να πω ότι δεν είναι τίποτα από όλα αυτά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version