Καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στην Αττική Οδό και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων

Κίνηση οχημάτψν στην Λεωφόρο Συγγρού την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017. Αυξημένη, σύμφωνα με την Τροχαία, είναι η κίνηση σε όλους τους οδικούς άξονες που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας στο Μετρό.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Κίνηση οχημάτψν στην Λεωφόρο Συγγρού την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017. Αυξημένη, σύμφωνα με την Τροχαία, είναι η κίνηση σε όλους τους οδικούς άξονες που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας στο Μετρό. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η σύγκρουση των 7 οχημάτων σημειώθηκε στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στο Μαρούσι και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά ένας οδηγός , αλλά να σημειωθεί μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων

Καραμπόλα 7 αυτοκινήτων σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 8 το πρωί στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και στο ύψος που βρίσκεται το «δαχτυλίδι» Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά ένας οδηγός, αλλά να σημειωθεί μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Στο σημείο έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση για την απομάκρυνση των οχημάτων κάτι που ήδη έχει καταστεί εφικτό σε μεγάλο βαθμό και έτσι έχει ανοίξει ο δρόμος, ωστόσο η ουρά που προκλήθηκε και το μποτιλιάρισμα είναι πολύ έντονο και θα χρειαστεί αρκετή ώρα για να εξομαλυνθεί η κίνηση.

ADVERTISING

SHARE: