Καρέ καρέ η επίθεση στον Τέλλογλου

Καρέ καρέ η επίθεση στον Τέλλογλου

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στον Τάσο Τέλλογλου. Ο δημοσιογράφος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός (Vid + Pics)

Η επίθεση αγνώστων κατά του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου στα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας καταγράφηκε σε βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα.

Μία ομάδα αγνώστων φαίνεται να προπηλακίζει το γνωστό δημοσιογράφο ενώ περπατούσε με φιλική παρέα στην Καραγιώργη Σερβίας και λίγη ώρα αργότερα διακρίνεται να πέφτει στο δρόμο μετά από χτύπημα που δέχτηκε.

Καρέ καρέ η επίθεση στον Τέλλογλου
 

Αφού έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε πεσμένος για κάποια δευτερόλεπτα στο δρόμο, οι αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο επιχειρούσαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Τάσος Τέλλογλου παρουσίασε, σύμφωνα με τους γιατρούς, μετατραυματική αμνησία και εξακολουθεί να νοσηλεύεται Ερυθρό Σταυρό.

Καρέ καρέ η επίθεση στον Τέλλογλου
 

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Λέκκα και Περικλέους, όταν μερίδα διαδηλωτών αναγνώρισε τον δημοσιογράφο που είχε καθίσει σε μία καφετέρια.

* Οι φωτογραφίες είναι από το prezatv.blogspot.com. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Καρέ καρέ η επίθεση στον Τέλλογλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγανακτισμένοι - Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση στον Τάσο Τέλλογλου

Η επίθεση στον Τάσο Τέλλογλου

SHARE: