Καστελόριζο: “Λουκέτο” στο αεροδρόμιο – Ο μοναδικός υπάλληλος κόλλησε κορονοϊό

Καστελόριζο: “Λουκέτο” στο αεροδρόμιο – Ο μοναδικός υπάλληλος κόλλησε κορονοϊό
Το αεροδρόμιο του Καστελόριζου Glomex

Στη... δίνη του κορονοϊού το αεροδρόμιο του Καστελόριζου. Ο μοναδικός υπάλληλός του κόλλησε κορονοϊό, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας, καθώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης του.

Εκτός λειτουργίας τέθηκε το αεροδρόμιο του Καστελόριζου, λόγω… κορονοϊού. Ο μοναδικός υπάλληλος που υπηρετεί στην υπηρεσία πληροφοριών πτήσεων βρέθηκε θετικός στον ιό και, αφού δεν υπάρχει κανείς να τον αντικαταστήσει, αναγκάστηκαν να βάλουν “λουκέτο”.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπάλληλος ενημέρωσε το περασμένο Σάββατο (16/06) ότι δεν αισθανόταν καλά. Εφόσον δεν υπήρχε κανένας να τον αντικαταστήσει εκείνη τη στιγμή, το αεροδρόμιο τέθηκε εκτός λειτουργίας μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

“Έπαθε κορονοϊό ο άνθρωπος και έκλεισε το αεροδρόμιο. Την στιγμή που είναι ένα άτομο, είναι λογικό”, δήλωσε στο Mega ο Γιώργος Κωσταντινάκης, πρόεδρος πανελληνίου συλλόγου τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ.

Το κλείσιμο του αεροδρομίου στο Καστελόριζο προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

“Ταξιδιώτες, κάτοικοι, επαγγελματίες και ασθενείς, που πιθανόν να χρειαστούν μεταφορά, βρίσκονται στον ‘αέρα’. Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής αποδυναμώνουν εδώ και δύο χρόνια την ΥΠΑ”, δήλωσε ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Το κλείσιμο του αεροδρομίου στο ακριτικό Καστελόριζο, στην καρδιά του καλοκαιριού και στην κορύφωση της τουριστικής κίνησης, λόγω ασθενείας του μοναδικού υπαλλήλου που υπηρετεί εκεί, αποτελεί πλήγμα για τη χώρα μας και την εθνική οικονομία”, σημείωσε ο Xρήστος Γκόκας από το ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι από την Δευτέρα (18/07) οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Καστελόριζου εκτελούνται κανονικά καθώς μεταφέρθηκε προσωρινά άλλος υπάλληλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα