Καταγγελία ΚΕΕΡΦΑ: Φασιστική επίθεση σε 3 μετανάστες εργάτες στην Γκορυτσά Ασπροπύργου

Καταγγελία ΚΕΕΡΦΑ: Φασιστική επίθεση σε 3 μετανάστες εργάτες στην Γκορυτσά Ασπροπύργου
Φωτογραφία αρχείου ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Ομάδα 10 ατόμων επιτέθηκαν σε τρεις μετανάστες εργάτες στην στροφή της Λεωφόρου ΝΑΤΟ προς Ασπρόπυργο, σύμφωνα με καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ.

Φασιστική επίθεση δέχτηκαν τρεις μετανάστες εργάτες σε αποθήκες αλυσίδας σούπερ μάρκετ την Τετάρτη (7/12), καθώς επέστρεφαν από τη δουλειά τους στη Γκορυτσά Ασπροπύργου, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσίευσε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Συγκεκριμένα, οι τρεις μετανάστες, όταν σχόλασαν από την βάρδιά τους, γύρω στις 10 το βράδυ, στην περιοχή της Μαγούλας, πήραν τα ηλεκτρικά τους ποδήλατα για να επιστρέψουν στα σπίτια τους σε Σκαραμαγκά και Ασπρόπυργο.

Στην στροφή της Λεωφόρου ΝΑΤΟ προς Ασπρόπυργο δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 10 ατόμων, οι οποίοι καταγγέλλεται ότι ήταν κρυμμένοι πίσω από θάμνους, φορούσαν κουκούλες και είχαν σιδηρογροθιές.

Η καταγγελία αναφέρει χαρακτηριστικά, “όταν λησίασε ο Νομά Σά, ετών 41, με συνεπιβάτη τον Ασά Σάχ δέχτηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από πέντε κουκουλοφόρους που τους σταμάτησαν από μπροστά ενώ την ίδια ώρα άλλη ομάδα άρχισε τα χτυπήματα πισώπλατα. Ο Ασά Σάχ διέφυγε έχοντας δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι και στην πλάτη”.

Ο 41χρονος μετανάστης, Νομά Σά, δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και στην πλάτη, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στο σημείο της επίθεσης ενώ αργότερα διακομίστηκε στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, η ομάδα που επιτέθηκε στους μετανάστες έκλεψε τα ποδήλατα, τα κινητά τηλέφωνα και τα χρήματα των θυμάτων.

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία εδώ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα