ΑΣΟΕΕ: Ο καθηγητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έδωσε κατάθεση στην αστυνομία

ΑΣΟΕΕ
ΑΣΟΕΕ EUROKINISSI

Ο καθηγητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού δήλωσε στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση πως δεν γνωρίζει τους λόγους της επίθεσης και δεν μπορεί να την αποδώσει κάπου.

Την περιγραφή του περιστατικού όπως την βίωσε, έδωσε στους αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας που τον επισκέφτηκαν και του πήραν κατάθεση, ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα σε αμφιθέατρο του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Ο ίδιος μετέβη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους αστυνομικούς πως ξαφνικά και ενώ δίδασκε και βρισκόταν στο μέσο του αμφιθεάτρου με περίπου 200 φοιτητές παρόντες στο μάθημα, μία ομάδα 15-20 ατόμων ανάμεσά τους αγόρια και κοπέλες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν ταυτόχρονα από τις δύο εισόδους του αμφιθεάτρου, δεξιά και αριστερά και κατευθείαν του επιτέθηκαν, τον έβρισαν και τον ξυλοκόπησαν με γροθιές και κλωτσιές.

Ο ίδιος, όπως ισχυρίστηκε, δεν γνώριζε τον λόγο της επίθεσης που δέχτηκε ούτε όπως είπε μπορεί στην παρούσα φάση να τον αποδώσει σε κάποιο συγκεκριμένο λόγο, ούτως όμως είχαν προηγηθεί και απειλές σε βάρος του για οτιδήποτε.

Βεβαίως, οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας μετά την αυτεπάγγελτη έρευνα που έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη, αναμένουν κείμενο ανάληψης ευθύνης που ίσως να εξηγεί τα κίνητρα της επίθεσης και διερευνούν την πιθανότητα να έχει να κάνει με υποθέσεις παλιότερες που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος καθηγητής και πιθανόν να έλαβαν γνώση γι’ αυτές η ομάδα των ατόμων που του επιτέθηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, ΑΣΟΕΕ, ξυλοδαρμός
SHARE:

24Media Network