Κατερίνη: Μητέρα καταγγέλλει ότι δασκάλα χτύπησε την 8χρονη κόρη της

Κατερίνη: Μητέρα καταγγέλλει ότι δασκάλα χτύπησε την 8χρονη κόρη της
Τάξη δημοτικού σχολείου ISTOCK

Μήνυση κατά δασκάλας, την οποία κατηγορεί ότι χειροδίκησε σε βάρος της 8χρονης κόρης της, κατέθεσε μια μητέρα στην Κατερίνη. Τι καταγγέλλει.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δασκάλας δημοτικού σχολείου της Κατερίνης, μετά από όσα κατήγγειλε μητέρα μαθήτριας.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η μητέρα κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης, στην οποία υποστηρίζει ότι, χθες, η δασκάλα χειροδίκησε σε βάρος της 8χρονης κόρης της, η οποία πηγαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η μητέρα καταγγέλλει πως την ώρα του μαθήματος, η δασκάλα αφού ακινητοποίησε την κόρη της, την χαστούκισε, επειδή δεν της έδωσε ένα χαρτάκι το οποίο προηγουμένως της είχε δώσει μια συμμαθήτριά της.

Στην καταγγελία της η μητέρα αναφέρει πως όταν είδε την κόρη της, η 8χρονη άρχισε να κλαίει και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης προκειμένου να διαπιστωθεί η σωματική βλάβη.

Στη συνέχεια η μητέρα μετέβη μαζί με τον δικηγόρο της στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης για να καταθέσει μήνυση, ενώ έχει καταθέσει και έγγραφη καταγγελία προς τον διευθυντή του σχολείου και τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ζητώντας την τιμωρία της δασκάλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version