Κατερίνη: Στην εντατική 9χρονη που έπεσε από μπαλκόνι

ΑΚΙΝΗΤΑ  

 
  
EUROKINSSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΚΙΝΗΤΑ EUROKINSSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής των γονέων του, σκαρφάλωσε στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε στον ακάλυπτο

Σοβαρό ατύχημα με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 9 ετών σημειώθηκε στην Κατερίνη. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το παιδάκι διέφυγε της προσοχής των γονέων του, βγήκε στο μπαλκόνι, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να καταλήξει σε τσιμέντινο δάπεδο στον ακάλυπτο και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Αρχικά, το παιδάκι διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Κατερίνης, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, καθώς είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα στο σώμα του, κρίθηκε η εκ νέου μεταφορά του στο Παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και τώρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Από την Αστυνομία γίνεται έρευνα για το περιστατικό για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού ατυχήματος, όμως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει τίποτε άλλο παρά η πρόσκαιρη διαφυγή της προσοχής των επίσης τραγικών γονέων του μικρού κοριτσιού.

SHARE: