Κατεβαίνει στον Δήμο Αθηναίων ο Γ. Πατούλης

Κοινή συνέντευξη τύπου από τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για τη μελέτη, την κατασκευή και την λειτουργία των έργων διαχείρισης λυμάτων των οικισμών Γ΄ Προτεραιότητας την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018. 
Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν και ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ, Γιώργης Μαρινάκης.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Κοινή συνέντευξη τύπου από τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για τη μελέτη, την κατασκευή και την λειτουργία των έργων διαχείρισης λυμάτων των οικισμών Γ΄ Προτεραιότητας την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018. Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν και ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ, Γιώργης Μαρινάκης. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 24/7: Το μήνυμα του δήμαρχου Αμαρουσίου και προέδρου του ΙΣΑ για την κάθοδό του στον Δήμο Αθηναίων - Μιλώντας για την υπόθεση Novartis παραδέχθηκε ότι υπάρχουν φαινόμενα καθοδηγούμενης συνταγογράφησης

Να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση Novartis και να τιμωρηθούν όσοι κριθούν ένοχοι, ζήτησε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.

Υπογράμμισε ότι είναι γνωστό σε όλους ότι τα εκπαιδευτικά συνέδρια γίνονται με χρηματοδότηση φαρμακευτικών εταιριών και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν φαινόμενα καθοδηγούμενης συνταγογράφησης.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι την ευθύνη την έχουν εκείνοι που νομοθετούν κάνοντας αναφορά στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, μέσω της οποίας ελέγχονται οι γιατροί.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης γνωστοποίησε την κάθοδό του στον δήμο της Αθήνας. Όπως είπε «αγαπάμε το Μαρούσι και ότι και αν γίνει στο μέλλον θα είμαστε κοντά στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε».

ADVERTISING

SHARE: