ΚΕΕΛΠΝΟ: Η 17χρονη Αφγανή στο Ελληνικό δεν πέθανε από λεπτοσπείρωση

ΚΕΕΛΠΝΟ: Η 17χρονη Αφγανή στο Ελληνικό δεν πέθανε από λεπτοσπείρωση
Refugees and migrants at the former Athens International airport, Hellenikon, in Athens, on Apr. 13, 2016 / M , , 27 , 2016 Nikos Libertas

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με τον θάνατο της 17χρονης Αφγανής στον καταυλισμό του Ελληνικού

“Αποκλείεται με βάση την κλινική εικόνα της ασθενούς και τις εργαστηριακές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν”, η 17χρονη Αφγανή που διέμενε στον καταυλισμό του Ελληνικού με την οικογένειά της, να προήλθε από λεπτοσπείρωση.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά, αναφέρει ότι δεν πρέπει να προκαλείται σύγχυση και ανησυχία για τις αιτίες κατάληξης του περιστατικού.

Η ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ:

“Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φώς σχετικά με το τραγικό περιστατικό της 17χρονης Αφγανής, που κατέληξε στο ΓΝΑ Λαϊκό, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ενημερώνει με βάση τα ακριβή δεδομένα που του δόθηκαν, ότι το ενδεχόμενο λεπτοσπείρωσης, το οποίο αναφέρθηκε από ορισμένα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποκλείεται με βάση την κλινική εικόνα της ασθενούς και τις εργαστηριακές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν”.

Ως εκ τούτου δεν πρέπει να προκαλείται σύγχυση και ανησυχία  στην κοινή γνώμη, για τις αιτίες της δραματικής κατάληξης του περιστατικού, για το οποίο εκφράζεται η λύπη και η συμπάθεια του Οργανισμού, στους οικείους”.

Φωτογραφία: Νίκος Λιμπερτάς – sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα