Κηφισός: “Ξήλωσαν” τις πινακίδες αστυνομικού που μπήκε στη ΛΕΑ – Βιαζόταν να πάει στο ΚΤΕΟ

Κηφισός: “Ξήλωσαν” τις πινακίδες αστυνομικού που μπήκε στη ΛΕΑ – Βιαζόταν να πάει στο ΚΤΕΟ
Κηφισός intime

Ένας ιερέας και ένας αστυνομικός μεταξύ των παραβατών που εντόπισε η ομάδα ελέγχου και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων να κινούνται στη ΛΕΑ το πρωί της Δευτέρας.

Αστυνομικοί των ομάδων ελέγχου και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων βρέθηκαν την Δευτέρα (09/05) στον Κηφισό, “ξήλωσαν” πινακίδες και αφαίρεσαν το δίπλωμα οδηγών που βρέθηκαν να κινούνται στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης χωρίς να υπάρχει λόγος που να δικαιολογεί την απόφασή τους.

Μεταξύ των παραβατών, ένας ιερέας καθώς και ένας αστυνομικός, ο οποίος υποστήριξε πως βιαζόταν γιατί έπρεπε να … προλάβει το ΚΤΕΟ.

Πολλοί ήταν και εκείνοι που μόλις αντιλήφθηκαν το μπλόκο επιχείρησαν να αλλάξουν λωρίδα, προκειμένου να αποφύγουν το πρόστιμο.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς (26/04-02/05) βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 44 πρόστιμα σε οδηγούς για χρήση της ΛΕΑ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όποιος εντοπιστεί να κινείται στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, χωρίς να υπάρχει ανάγκη, θα του αφαιρεθεί η άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα για δύο μήνες ενώ για αντίστοιχο χρονικό διάστημα θα κρατηθούν από την Τροχαία και οι πινακίδες του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα