Κιλκίς: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 79χρονο – Αναζητείται ο οδηγός

Κιλκίς: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 79χρονο – Αναζητείται ο οδηγός
Περιπολικό της ΕΛΑΣ, φωτογραφία αρχείου ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε με το όχημα του φέρεται να εγκατέλειψε ηλικιωμένο στον οικισμό Ξηρόβρυσης Κιλκίς. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 79χρονος άνδρας.

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε, το βράδυ του Σαββάτου, στον οικισμό Ξηρόβρυσης Κιλκίς, 79χρονο πεζό, τον οποίο στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε στον τόπο του ατυχήματος.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Κιλκίς, ενώ κτιμάται ότι στο εμπλεκόμενο όχημα μπορεί να έχει προκληθεί θραύση του παρμπρίζ ή και παραθύρων.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας αναζητά πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

“Χθες (23 Οκτωβρίου 2021) και ώρα 20.00 περίπου, εντός του οικισμού Ξηρόβρυσης Κιλκίς, οδηγός άγνωστου οχήματος, παρέσυρε και τραυμάτισε 79χρονο πεζό, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Πιθανόν να έχει προκληθεί θραύση του ανεμοθώρακα (παρμπρίζ) ή/και παραθύρων του εμπλεκόμενου οχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς στα τηλέφωνα 23410-77010 και 23410- 28169″.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα