Κίνηση στους δρόμους: Άνοιξε η Πανεπιστημίου – Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο

Κίνηση στους δρόμους: Άνοιξε η Πανεπιστημίου – Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο
Κίνηση στους δρόμους Eurokinissi

Άνοιξε η Πανεπιστημίου μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Νομισματικό Μουσείο. Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στο κέντρο.

Ιδιαίτερα αυξημένη καταγράφεται η κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς Πανεπιστημίου και οδός Αμερικής έμειναν κλειστές για αρκετή ώρα ύστερα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Νομισματικό Ταμείο.

Αυξημένη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα η κίνησε σε όλους τους δρόμους πέριξ του Συντάγματος και ιδιαίτερα στις Β. Σοφίας και Β. Όλγας. Προβλήματα καταγράφονται επίσης στις Λ. Αθηνών και Κηφισού.

Η σημερινή μέρα προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολη για τις μετακινήσεις. Όπως επισημαίνει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο. Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις εφαρμόζονται από χθες το βράδυ και θα εφαρμοστούν και το Σάββατο 17-11-2018 κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Δείτε ζωντανά στο χάρτη σε ποια σημεία παρουσιάζεται κυκλοφοριακή συμφόρηση και τους δρόμους που πρέπει να αποφύγετε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα