Κινητοποιήσεις εντός του Σαββατοκύριακου προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ

Κινητοποιήσεις εντός του Σαββατοκύριακου προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ
Αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Βοτανικό Eurokinissi

Καταγγέλλουν ότι η διοίκηση παίρνει λεωφορεία από το αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ στο Ελληνικό και τα μεταφέρει στην Ανθούσα, υποχρεώνοντας τους εργαζόμενους να μεταβαίνουν εκεί

Σε κινητοποιήσεις εντός του Σαββατοκύριακου προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία, όπως δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος του σωματείου τεχνικών ΟΑΣΑ-ΟΣΥ Απόστολος Ραυτόπουλος.

Οι εργαζόμενοι, τόνισε, θα λάβουν τις αποφάσεις τους εντός των επόμενων ωρών. Καταγγέλλουν ότι η διοίκηση παίρνει λεωφορεία από το αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ στο Ελληνικό και τα μεταφέρει στην Ανθούσα, υποχρεώνοντας τους εργαζόμενους να μεταβαίνουν εκεί.

Κατά τον κ. Ραυτόπουλο, το αμαξοστάσιο της Ανθούσας δεν μπορεί να συντηρήσει αυτά τα λεωφορεία καθώς έχει δημιουργηθεί για τη συντήρηση λεωφορείων που κινούνται με φυσικό αέριο και δεν φέρει τις υποδομές για να αντιμετωπίσει τυχόν βλάβες.

Ο πρόεδρος ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, μιλώντας επίσης στο Ραδιόφωνο 24/7 είπε ότι το κλείσιμο του αμαξοστάσιου του Ελληνικού αποτελεί μνημονιακή δέσμευση από το 2012. Πρόσθεσε ότι αναζητείται ένας χώρος στη νότια Αθήνα για τη δημιουργία σύγχρονου αμαξοστάσιου και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα