Κιβωτός του Κόσμου: Επιστολή στο ΕΣΡ για την προστασία των παιδιών στις δομές

Κιβωτός του Κόσμου: Επιστολή στο ΕΣΡ για την προστασία των παιδιών στις δομές
Eurokinissi

Να λάβει άμεσα μέτρα για την προστασία των ανηλίκων που διαμένουν σε δομές της "Κιβωτού του Κόσμου" καλεί το ΕΣΡ ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας.

Επείγουσα επιστολή για την προστασία των ανηλίκων που διαμένουν σε δομές της “Κιβωτού του Κόσμου” έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας ως αρμόδια αρχή για θέματα παιδικής προστασίας , προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Στην επιστολή του, ζητάει τη διασφάλιση της εφαρμογής όλων των νομοθετικά προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία των ανηλίκων κατά την προβολή σχετικών ζητημάτων στα ΜΜΕ, με αφορμή την υπόθεση διερεύνησης καταγγελιών για την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κιβωτός του Κόσμου».

Ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Σταμάτης, καλεί το ΕΣΡ να παρέμβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και να διασφαλίσει την προστασία των ανηλίκων που διαμένουν στη δομή, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των παιδιών και την προστασία από την εκτεταμένη προβολή του θέματος όλων των ανηλίκων που εκτίθενται στην προβολή σχετικών ειδήσεων, πληροφοριών, ενημερώσεων και αναλύσεων στα ΜΜΕ αναφορικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα