Κλαμπ στο Μπουρνάζι έβαζε κόσμο μετά τις 12 από την “πίσω πόρτα”

Κλαμπ στο Μπουρνάζι έβαζε κόσμο μετά τις 12 από την “πίσω πόρτα”

Κρούσμα "απειθαρχίας" καταγράφηκε στο Μπουρνάζι, όταν έγινε καταγγελία στην αστυνομία ότι γνωστό κλαμπ της περιοχής ήταν ανοιχτό και δεχόταν κόσμο μετά τα μεσάνυχτα.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Μπουρνάζι. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αστυνομικοί μετέβησαν μετά από καταγγελία στις 00:05 σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου είχε σημειωθεί συνωστισμός θαμώνων, το έκλεισαν κι επέβαλαν πρόστιμο στους ιδιοκτήτες για παραβίαση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Εκείνοι όμως δε φαίνεται να πτοήθηκαν καθώς δύο ώρες μετά, επέστρεψαν στο κλαμπ και το ξανάνοιξαν. Ο μπαρμαν μάλιστα φέρεται να είχε πει στους θαμώνες τους είχε πει να επιστρέψουν λίγο αργότερα και να μπουν από την πλαϊνή πόρτα για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν και συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αρχη Διαφάνειας, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστο για 15 ημέρες. Δόθηκαν πρόστιμα σε περίπου 170 θαμώνες που βρίσκονταν στο μαγαζί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τρόπος που δρα η αρχή Διαφανειας είναι η εξής: πέρα από τις καταγγελίες, παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρεμβαίνει όπου υπάρχει υπέρβαση του ωραρίου λειτουργίας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα