Κλειστά και αύριο τα σχολεία στην Αττική με απόφαση Πατούλη - Χωρίς τηλεκπαίδευση

Κλειστά και αύριο τα σχολεία στην Αττική με απόφαση Πατούλη - Χωρίς τηλεκπαίδευση
INTIME NEWS

Αύριο, Τετάρτη, η Αττική θα τελεί για δεύτερη ημέρα σε καθεστώς αργίας λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδας" και συνεπώς θα είναι κλειστά τα σχολεία, ενώ δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής..

Κλειστά θα είναι και αύριο, Τετάρτη, τα σχολεία της Αττικής, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Την Τετάρτη το Λεκανοπέδιο θα τελεί για δεύτερη ημέρα σε καθεστώς αργίας λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα" και συνεπώς δεν θα γίνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Κλειστά σχολεία την Τετάρη - Η ανακοίνωση:

«Κλειστά και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Πρώτη προτεραιότητά μας παραμένει η ασφάλεια των μαθητών, των γονέων τους και του εκπαιδευτικού προσωπικού».

Με τη σειρά του το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, τηλεκπαίδευση στις περιοχές όπου τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.

«Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά« αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχολεία, Κακοκαιρία Ελπίδα, Υπουργείο Παιδείας, Γιώργος Πατούλης, Τηλεκπαίδευση
SHARE:

24Media Network