Κλειστή η Κοιλάδα των Τεμπών για συντήρηση

Παράδοση της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι) την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Παράδοση της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι) την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τεχνικά έργα βραχοπροστασίας, δημιουργούν αποκλεισμό του δόμου της Κοιλάδας των Τεμπών

Μόνο μέσω των σηράγγων στα Τέμπη (Ευαγγελισμός – Σκοτίνα), θα γίνεται η κυκλοφορία, διότι από σήμερα το πρωί μέχρι και αύριο Σάββατο 3 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό, στην Κοιλάδα των Τεμπών, για την ασφαλή εκτέλεση εκτάκτων εργασιών συντήρησης των εγκαταστάσεων βραχοπροστασίας της Κοιλάδας των Τεμπών.

Πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, έχουν ανακοινωθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

ADVERTISING

SHARE: