Πλαστά πιστοποιητικά αποφυλακίσεων: Εισαγγελέας καλεί Φλώρο και γνωστό ισοβίτη

Πλαστά πιστοποιητικά αποφυλακίσεων: Εισαγγελέας καλεί Φλώρο και γνωστό ισοβίτη
Ο Αριστείδης Φλώρος της υπόθεσης Energa Eurokinissi

Η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς καλεί πάνω από 15 άτομα με την ιδιότητα των υπόπτων για υποθέσεις παράνομων αποφυλακίσεων.

Με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται από την Εισαγγελία κατά της Διαφθορά περισσότερα από 15 άτομα, ανάμεσά τους άτομα που έχουν «πάνω τους» πολυετείς καθείρξεις αλλά και δημόσιοι λειτουργοί για την υπόθεση των “πλαστών” πιστοποιητικών σε βάρος του Αρ. Φλώρου.

Η υπόθεση που προκάλεσε αναστάτωση στα δικαστικά συμβούλιο της χώρας, τα οποία ήταν αρμόδια να αποφασίζουν για αποφυλακίσεις κρατουμένων με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου λόγω αναπηρίας, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της σε στάδιο προκαταρκτικής έρευνας. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από την αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου, η οποία ανακλήθηκε ύστερα από δημοσιεύματα που αναιρούσαν το ποσοστό αναπηρίας του καταδικασθέντα για την υπόθεση Energa.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα πλέον δεν αφορά μόνο την περίπτωση του Αρ. Φλώρου αλλά και άλλων αντίστοιχων υποθέσεων, μεταξύ των οποίων και γνωστού ισοβίτη. Και οι δύο καλούνται με την ιδιότητα του υπόπτου να καταθέσουν εγγραφές εξηγήσεις, αφού στα περιστατικά εντοπίστηκαν κοινά πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα