Κλότσησαν τον Πολάκη στην Ιεράπετρα

Κλότσησαν τον Πολάκη στην Ιεράπετρα

Αγανακτισμένοι κάτοικοι τα έβαλαν με τον Παύλο Πολάκη ο οποίος έφτασε πριν από λίγο στον νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Με Γιουχαρίσματα, σπρωξίματα και κλωτσιές τον υποδέχτηκαν

Ιδιαίτερη “θερμή” υποδοχή επιφύλαξαν στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη κατά την επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρα.

Κάτοικοι της περιοχής του την είχαν “στήσει” και μόλις ο υπουργός πλησίασε την είσοδο του νοσοκομείου, εξαγριωμένοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί, άρχισαν να τον κλωτσούν.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε αναστάτωση στο σημείο με τον υπουργό να μπαίνει κακήν κακώς μέσα στο κτίριο του νοσοκομείου.

Ο κ. Πολάκης έτρεχε άρον άρον να εισέλθει στο νοσοκομείο ενώ εκσφενδονίστηκαν και μπουκάλια νερού.

Ο κ. Πολάκης πραγματοποιεί αυτήν την ώρα συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και φορείς της περιοχής, με κύριο θέμα τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο, με τις τραγικές ελλείψεις τόσο σε ιατρικό όσο και σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Νωρίτερα, συναντήθηκε με τους φαρμακοποιούς των νοσοκομείων στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στη φαρμακευτική δαπάνη, που υπάρχει στα νοσοκομεία του νησιού, επεσήμανε ότι είναι πολύ μεγάλη, γι΄αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει ενδελεχής έλεγχος.

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, πωλούν τα φάρμακα σε πολύ υψηλές τιμές σε σχέση με το εξωτερικό.

Ο κ. Πολάκης στη συνέχεια μετέβη στη Λότζια, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Mε πληροφορίες από cretapost

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα