Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών για γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: “Αναμένουμε μια συγγνώμη από τα εγχώρια ΜΜΕ”

Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών για γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: “Αναμένουμε μια συγγνώμη από τα εγχώρια ΜΜΕ”
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Καρέ από το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η Κάρολαιν ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI

Μια δημόσια συγγνώμη από τα εγχώρια ΜΜΕ "για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο", ζητάει μέσω ανακοίνωσης η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών Ελλάδος. 

“Ο δολοφόνος της Καρολάιν δεν ήταν κανένας “Αλβανός” ή “Γεωργιανός” σεσημασμένος κακοποιός”, τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών Ελλάδος.

Εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, η κοινότητα ζητάει από την Πολιτεία να στείλει να σωστά μηνύματα και να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά, προς κάθε κατεύθυνση. Παράλληλα τονίζει ότι “αναμένει μία δημόσια συγγνώμη από τα εγχώρια ΜΜΕ για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, με επιμονή προπαγάνδα, χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κοινότητας Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα:

«Η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα εκφράζει τον αποτροπιασμό της στο ειδεχθές έγκλημα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας στα Γλυκα Νερα, απο τον ίδιο τον συζυγο της,, τελικα!

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.

Ταυτόχρονα ζητάμε με άμεσα αντανακλαστικά να υπάρξει ευρεία και άμεση αντίδραση της πολιτείας, προκειμένου να σταλεί το σωστό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, δίχως καμια άλλη καθυστέρηση:

Ο δολοφόνος της Καρολαιν ΔΕΝ ήταν κανένας “Αλβανός” ή “Γεωργιανός” σεσημασμένος κακοποιός.

Για άλλη μια φορά, τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν με ιδιαίτερο μένος τα στερεότυπα του “ξένου, μετανάστη εγκληματία”, τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην Ελληνική Κοινωνία.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη φρικιαστική πράξη του 33-χρόνου συζυγοκτόνου, που παρίστανε επί μέρες τον συντετριμμένο σύζυγο.

ΚΑΙ

Αναμένουμε δημόσια Συγγνώμη από τα εγχώρια ΜΜΕ για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, με επιμονή προπαγάνδα, χωρίς κανενα επίσημο στοιχείο.

Συμβαίνει πολλα χρόνια τώρα, καιρός να σταματήσει και να επιβληθούν σκληρές τιμωρίες στους υπεύθυνους!

Ας μην σπέρνουμε και άλλο μίσος στην ήδη πονεμένη κοινωνία μας, όπου όλοι μπορούμε και καταφέρνουμε να συνυπάρχουμε αρμονικά.

Ας είμαστε ενωμένοι ενάντια σε κάθε μορφής βία, επιθετικότητας εγκληματικής συμπεριφοράς, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα