Κολωνός: Η καταγγελία της θείας της 12χρονης – “Ο Μίχος έχει εξαφανίσει κινητό με στοιχεία ανδρών”

Κολωνός: Η καταγγελία της θείας της 12χρονης – “Ο Μίχος έχει εξαφανίσει κινητό με στοιχεία ανδρών”
Βιασμός στον Κολωνό EUROKINISSI

Γροθιά στο στομάχι τα όσα καταγγέλλει η θεία της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας. Η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού και η καταγγελία για την ύπαρξη κινητού του Μίχου με στοιχεία ανδρών που δεν έχει βρεθεί.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η 12χρονη από τον Κολωνό, η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της οποίας έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη.

Η θεία του κοριτσιού, η οποία ήταν εκείνη που ανακάλυψε τι συνέβαινε και που πλέον έχει αναλάβει την επιμέλεια της 12χρονης, περιέγραψε στο MEGA την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού, καταγγέλλοντας πως η 12χρονη τόσες εβδομάδες δεν έχει δεχθεί καμία ψυχολογική υποστήριξη, με την αιτιολογία πως για να δίνει καταθέσεις για την υπόθεση του βιασμού της πρέπει να μείνει ανέπαφη από τη στήριξη παιδοψυχολόγου.

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα η καταγελία της πως οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει ακόμη το κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο Ηλίας Μίχος και το οποίο περιείχε στοιχεία ανδρών στους οποίους την πήγαινε ο 53χρονος.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει για την κατάσταση της ανήλικης, η οποία, όπως λέει η συγγενής της, “φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα, φοβάται να βγει έξω και στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ που ήταν δύο μήνες αρνιόταν να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό, δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση. ‘Δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω τη μαμά‘… Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα. Βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο επειδή είχε μπει στην εφηβεία, λέγαμε ότι ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ, τρεις ημέρες ψυχολογικά ήμουν χάλια. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έβλεπα εφιάλτες”.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη στιγμή που ανακάλυψε το περασμένο καλοκαιρί τι συνέβαινε στη 12χρονη αλλά και τις συνομιλίες με τον Ηλία Μίχο.

“Έβλεπα ας πούμε της έλεγα ‘είμαστε διακοπές’, το έλεγα όμως πολύ χαλαρά, δεν καταλάβαινα κάτι άλλο. Της έλεγα ‘γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο’ και μου έλεγε ότι ‘παίζω θεία παιχνίδια, παίζω παιχνίδια‘ και κάποια στιγμή απλώς κράταγε, γιατί ήταν ένα σπασμένο τηλέφωνο τα κράταγε και τα δύο στα χέρια της και της το έκανα τελείως για πλάκα, δηλαδή τα τραβάω από τα χέρια μου έτσι ότι ‘αμάν ρε με αυτά τα τηλέφωνα’ και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό, είδα φόβο“, δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν είδε τη συγκεκριμένη αντίδραση του παιδιού αλλά και από το ότι η μικρή κλείδωσε αμέσως το τηλέφωνο.

Ανέφερε επίσης όμως πως τόσους μήνες μετά η μικρή δεν έχει δεχθεί καμία ψυχολογική υποστήριξη, “για να μας πουν έστω”, όπως λέει, “πως θα φερθούμε”.

“Είναι τραγικό αυτό το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σ΄ αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με την μαμά της, με παίρνει εμένα τηλέφωνο, αλλά δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Θεωρούσαμε και εμείς ότι θα ήταν δεδομένο ότι θα έχει ψυχολογική υποστήριξη, και ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο έλεγα ‘τι λένε παναγία μου’ και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση τους και τι είπανε στην εισαγγελέα; Είπαν ότι δεν μπορούσαν από τον νόμο γιατί λέει ότι το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο λέει από ψυχολογική υποστήριξη. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα”.

Μάλιστα, δήλωσε πως η 12χρονη “παλεύει” και με τις τύψεις και τις ενοχές της, καθώς αισθάνεται πως από εκείνη ξεκίνησαν όλα αλλά και για το ότι η μητέρα της βρίσκεται στη φυλακή.

Η θεία της 12χρονης κατήγγειλε τέλος πως ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών, τα οποία οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν.

“Το τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε, γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στη σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια.

Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς. Το τηλέφωνό του με τις τηλεφωνικές και αυτό θα ήθελα να μάθω, από κάποιον ειδικό από τις τηλεφωνικές, δεν μπορούν να βρούνε αυτά τα πράγματα χωρίς τηλέφωνο; Χωρίς συσκευή;

Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνά του, λείπει λέει ένα τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε που πήγαινε στα σπίτια. Αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο, να βρουν με ποιους μιλούσε, δεν θα βρει ποτέ αυτούς που πήγανε στα σπίτια. Δυστυχώς για εμένα, δυστυχώς, για το παιδί, για όλους”, δήλωσε μεταξύ άλλων η θεία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα