Κόρινθος:Στραγγάλισε τον γείτονά του επειδή του έκανε παρατήρηση για θόρυβο

Κόρινθος:Στραγγάλισε τον γείτονά του επειδή του έκανε παρατήρηση για θόρυβο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τον δράστη βρήκαν δίπλα στο θύμα η σύζυγος και ο ανιψιός του θύματος και κάλεσαν την Αστυνομία.

Ένα απίστευτο έγκλημα έγινε χθες το απόγευμα στην Περαχώρα Κορινθίας, εξαιτίας μίας παρατήρησης μεταξύ γειτόνων για τον θόρυβο. Οι δύο ηλικιωμένοι γείτονες φαίνεται να τσακώνονταν συχνά για την φασαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 85χρονος σε άλλη μία παρόμοια στιγμή, χτύπησε με το χέρι του την μεσοτοιχία και φώναξε στον 81χρονο γείτονά του. Εκείνος με την σειρά του βγήκε έξω, πήγε στο διπλανό σπίτι και αφού μπήκε μέσα, άρπαξε τον 85χρονο από τον λαιμό και τον στραγγάλισε μέχρι που ξεψύχησε στα χέρια του…

Τον δράστη τον ανακάλυψαν μέσα στο σπίτι τους, μόλις επέστρεψαν, η σύζυγος και ο ανιψιός του θύματος και σε κατάσταση σοκ κάλεσαν την Αστυνομία, που προχώρησε στην σύλληψή του.

Ο 81χρονος συνελήφθη επί τόπου από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, παραδέχτηκε την πράξη του, ακολούθησε ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος του για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 85χρονου γείτονά του και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version