Κορονοϊός: Άδεια ειδικού σκοπού και για όσους δεν στέλνουν τα παιδιά σε παιδικό σταθμό

Κορονοϊός: Άδεια ειδικού σκοπού και για όσους δεν στέλνουν τα παιδιά σε παιδικό σταθμό
Κλειστά σχολεία. Eurokinissi

Η άδεια ειδκού σκοπού θα παραταθεί αν τα σχολεία παραμείνουν κλειστά, ενώ όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών την άδεια δικαιούνται και όσων τα παιδιά δεν είναι γραμμένα σε σχολείο.

Την άδεια ειδικού σκοπού , λόγω κορονοϊού, θα δικαιούνται ένας από τους δυο γονείς, ακόμα και αν έχουν παιδί ηλικίας έως 15 ετών που δεν είναι γραμμένο σε σχολείο (ακόμα και παιδικό ή βρεφονηπιακό σταθμό), ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Antenna.

Όπως ανέφερε, η άδεια ειδικού σκοπού στο Δημόσιο θα παρατείνεται αυτομάτως εφόσον παραταθούν τα μέτρα και τα σχολεία συνεχίσουν να είναι κλειστά.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι την 25η Μαρτίου δεν θα γίνουν παρελάσεις, ούτε καταθέσεις στεφάνων, ξεκαθαρίζοντας ότι κατάθεση στεφάνου θα γίνει μόνο από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην πηγαίνουν στα χωριά τους γιατί κάνουν «μεγαλύτερο κακό», όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα